Nieuws

02/01/2015 - Kinderboek "Gebarentaal redt!" voortaan te verkrijgen bij Fevlado-Diversus vzw

Dit kinderboek is voortaan te verkrijgen bij FEVLADO-DIVERSUS vzw.

HAAL EEN VLAAMSE PRIMEUR IN HUIS!


Vlaamse primeur?

”Gebarentaal redt!” is een kinderboek met veel tekeningen en een beetje tekst. Niks speciaal denken jullie?

En als we vertellen dat het boek ook een DVD bevat met diezelfde tekeningen én met een enthousiaste verteller in Vlaamse Gebarentaal (VGT) die bovendien nog eens getolkt wordt? Dan weten jullie dat dit in Vlaanderen het eerste tweetalige kinderboek in dat genre is!

Dove en horende broertjes en zusjes kunnen eindelijk elk in hún taal genieten van een verhaal. Dat is een primeur! Dove en Gebarentalige kinderen zullen zeker eigen belevenissen herkennen, terwijl het voor horende kinderen een leuke kennismaking met Vlaamse Gebarentaal is. Bovendien worden ook enkele voordelen van gebarentaal in dit boek belicht.

”Gebarentaal redt!” is een ontroerend verhaal over vriendschap en Vlaamse Gebarentaal. De dove Noah gaat voor het eerst duiken, net als Adam. Deze laatste heeft nog nooit gebarentaal gezien en wil dit graag leren. Gelukkig, want gebarentaal wordt zijn redding tijdens het duiken!

Dit kinderboek (voor 5 tot 9 jaar) is tot stand gekomen door de auteurs Filip en Hilde Verhelst ism met Nowedo vzw, illustrator Filip Heyninck, Visualbox en stemtolk Tanja Oostvogels.

In huis halen?

Deze primeur kost slechts 19,95 euro (verzendingskosten niet inbegrepen). Voor die prijs heb je een prachtig kinderboek mét DVD waarop het verhaal in Vlaamse Gebarentaal en gesproken Nederlands te volgen is.

Bestellen kan vanuit je luie zetel!

  • Stuur je bestelling samen met je huisadres door naar info@nowedo.be
  • Betaal de kostprijs van het boek + de verzendingskosten (rekeningnummer BE58 0013 1243 7379)
    De huidige portkosten voor 1 boek = 3,85 euro & voor 2 of 3 boeken = 6,70 euro
  • Hou daarna vooral je brievenbus in de gaten!

Bekijk ook onze affiche !! Afdrukken en verspreiden is zeker toegestaan !!

Bestel vandaag nog!

Persartikels:

Terug naar homepage